کد خبر 307312
۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۰

کاراته قهرمان آسیا شد

کاراته قهرمان آسیا شد

تیم ملی کاراته کشورمان عنوان قهرمانی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ را به دست آورد.

به گزارش حیات، روز پایانی رقابت‌های کاراته بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی - ناگویا، امروز (چهارشنبه) در سالن تویوهاشی برگزار شد و محمود نعمتی آخرین نماینده کاراته ایران با کسب مدال طلا، دومین طلای کاراته و کاروان ورزشی کشورمان را به ارمغان آورد.

در دیدار نهایی وزن ۸۴+ کیلوگرم، محمود نعمتی به مصاف سناد صوفیانی دارنده مدال برنز جهان و طلای بازی‌های کشورهای اسلامی از عربستان رفت و در دیداری تماشایی، با نتیجه ۶ بر ۳ از سد حریف خود گذشت تا به مدال طلای بازی‌های آسیایی دست یابد.

نعمتی برای حضور در دیدار نهایی، در نخستین مبارزه با نتیجه ۵ بر صفر واتتانا زایاسان از لائوس را شکست داد و در مرحله نیمه‌نهایی با همین نتیجه، از سد شرپا تِنزینگ از نپال گذشت.

محمود و مرتضی نعمتی با کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، همانند حسن و حسین روحانی به دومین زوج برادر ایرانی تبدیل شدند که در یک دوره بازی‌های آسیایی موفق به کسب مدال طلا شده‌اند. برادران روحانی نیز در بازی‌های آسیایی ۲۰۰۶ دوحه موفق به کسب مدال طلا شده بودند.

با پایان رقابت‌های کاراته بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی - ناگویا، تیم ملی کاراته ایران با کسب دو مدال طلا توسط مرتضی و محمود نعمتی و سه مدال نقره توسط کاتای تیمی بانوان، علی‌اصغر آسیابری و فاطمه‌زهرا سعیدآبادی و همچنین کسب عنوان قهرمانی این رقابت‌ها، به کار خود پایان داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha